fredag 18. mai 2012

17.mai


Det er ikke bare Norge som har bursdag på 17.mai. Sander feiret sin første bursdag, og i den anledning ville mammaen ha en kake som både var bursdagskake og 17.mai-kake. En pakkekake i rødt, hvitt og blått innfridde begge krav. I utgangspunktet var planen å lage enkel kake, men etter å ha sett kaka til Elisabeth ble jeg overbevist om at jeg måtte ha to pakker.

Sjokoladekake fylt med vaniljekrem og en luftig sjokoladesmørkrem. Trekk og pynt i mmf.


Selv feiret vi 17.mai med grillings i heimen. Fant ut at egne gjester også fortjente kake, dog en mye enklere variant. Avskjæret fra bursdagskaken ble brukt til cake pops, og i tillegg så ble det marsipankake til mannens store glede. Sukkerbrød fylt med rørte jordbær (bruker det istendefor annen væske å dynke med), to lag waltersmandlerkrem og et lag med hjemmelaget jordbærmousse. Smurt opp med fløtekrem og trukket med marsipan. Pynt i mmf.

3 kommentarer:

  1. Så fantastiske kaker du har laget, de ser veldig gode ut og ut i fra mine erfaringer med din baking så smakte de sikkert nydelig. Du er en ener på kakebaking.

    SvarSlett
  2. For noen flotte kaker du lager :) Den pakke kaken er noe av det flotteste eg har sett på lenge :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hyggelige kommentarer!

    SvarSlett